info
Investuokite atsakingai. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 75.54% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.78% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Prekiautojo prietaisų skydelis.
Rinka iš pirmo žvilgsnio.

Sužinokite, kurios valiutos iš tiesų juda, stebėkite visas atviras kliento pozicijas, išnagrinėkite sandorius per nurodytą laiką ir daug daugiau

„FxPro“ prekiautojo prietaisų skydelis - tai paprastas ir intuityvus būdas greitai perprasti, kas vyksta pasaulio valiutų rinkoje.

Valiutų vertės pokyčiai

Klientų pozicijos

Kainų indikatoriai

Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:30 (Local)
Opens in 0h 20m
Tokyo
08:30 (Local)
Opens in 0h 30m
London
00:30 (Local)
Opens in 7h 30m
New York
19:30 (Local)
Opens in 14h 0m

FxPro prekiautojo prietaisų skydelis yra puikus jūsų prekybos platformoje esančių valiutų grafikų papildymas.

Naudokitės savo „FxPro“ prietaisų skydeliu ir ekonominiu „Forex“ kalendoriumi, kad pagerintumėte savo prekybą

Suplanuokite savo prekybos dieną minučių tikslumu pasinaudodami mūsų lengvai naudojamu ekonominiu kalendoriumi. Tuo tarpu atidžiai stebėkite savo „FxPro“ prietaisų skydelį, kad greitai suvoktumėte, kas vyksta finansų rinkose.

Žiūrėti ekonominį kalendorių
browser calendar