info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Verizon Communications Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
2:23 am (Local)
Opens in 7h 27m
Tokyo
1:23 am (Local)
Opens in 7h 37m
London
5:23 pm (Local)
Opens in 14h 37m
New York
12:23 pm (Local)
Closes in 3h 37m

Verizon Communications Inc live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.11Vid.: 0.13
Ticker (Indikatorius)#Verizon
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę investuoti į interneto ir telekomunikacijų milžinę „Verizon Inc.“. 1983 m. įkurta bendrovė ir jos dukterinės įmonės teikia ryšių, informacijos ir pramogų produktus bei paslaugas vartotojams, įmonėms ir vyriausybinėms agentūroms visame pasaulyje. Ji siūlo daug produktų ir paslaugų: nuo nešiojamųjų kompiuterių ir greito interneto paketų iki „machine-to-machine“ paslaugų ir debesijos produktų. Turėdama 30 metų sėkmingo verslo patirtį, bendrovė investuotojams siūlo patikimą pelną, novatorišką požiūrį į verslą ir nuolatines pastangas, siekiant gerinti savo veiklą. Prekiaukite „Verizon Inc.“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Verizon prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart