info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Orange SA share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
6:12 am (Local)
Opens in 27h 38m
Tokyo
5:12 am (Local)
Opens in 27h 48m
London
9:12 pm (Local)
Opens in 34h 48m
New York
4:12 pm (Local)
Opens in 41h 18m

Orange SA live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.06Vid.: 0.07
Ticker (Indikatorius)#Orange
1 akcijai panaudota marža4%
Limit ir stop lygiai4
1 tick vertė vienai akcijai0.01 EUR
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 EUR
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *1
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 8:01 AM - 4:30 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Prekiaukite #Orange akcijų CFD su „FxPro“.

„FxPro“ siūlo #Orange ir 155+ kitų JAV, JK, Prancūzijos ir Vokietijos bendrovių akcijų CFD. Akcijų CFD galima prekiauti „FxPro MT4“ platformoje. Priklausomai nuo paskyros tipo, galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba kintančius spredus. Pasirinkę prekybą akcijų CFD su „FxPro“, gausite naudos iš nedidelių spredų ir greito pavedimų vykdymo. Be to, prekybai akcijų CFD su „FxPro“ netaikomi komisiniai mokesčiai.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos ORANGE ar bet kurios kitos bendrovės akcijomis, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

Gauti #Orange prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart