info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 76.14% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.83% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Oracle Corporation share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
11:43 pm (Local)
Opens in 10h 7m
Tokyo
9:43 pm (Local)
Opens in 11h 17m
London
12:43 pm (Local)
Closes in 3h 47m
New York
7:43 am (Local)
Opens in 1h 47m

Oracle Corporation live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.16Vid.: 0.17
Ticker (Indikatorius)#Oracle
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis1 share
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ komanda siūlo galimybę investuoti į programinės įrangos milžinę „Oracle Corp.“. „Oracle Corp.“, kuri yra pirmaujanti programinės ir techninės įrangos sistemų kūrėja, gamintoja ir pardavėja visame pasaulyje, daugybei savo klientų siūlo daug paslaugų ir produktų: nuo serverių iki saugojimo, operacinių sistemų ir verslo programų. 1977 m. įsteigta įmonė daugybei savo investuotojų rodo iniciatyvų požiūrį į komerciją ir inovacijas, bei demonstruoja spekuliacinę ateities viziją. Prekiaukite „Oracle Corp.“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Oracle prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart