info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 74.02% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 77.37% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Motorola Solutions Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
09:26 (Local)
Opens in 0h 24m
Tokyo
08:26 (Local)
Opens in 0h 34m
London
00:26 (Local)
Opens in 7h 34m
New York
19:26 (Local)
Opens in 14h 4m

Motorola Solutions Inc live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.17Vid.: 0.28
Ticker (Indikatorius)#Motorola
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis1 share
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę investuoti į komunikacijos milžinę „Motorola“. Ji yra lyderiaujanti komunikacijos infrastruktūros, įrenginių, programinės įrangos ir paslaugų teikėja visame pasaulyje. „Motorola“ turi solidžią klientų bazę ir platų produktų asortimentą, įrodantį jų nuolatines pastangas tobulėti. 1928 m. įkurtas koncernas beveik devyniasdešimt metų sėkmingai prekiauja savo produktais. Imkitės veiksmų šiandien: prekiaukite „Motorola“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Motorola prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart