info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Kraft Heinz Co share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
3:52 pm (Local)
Closes in 0h 20m
Tokyo
1:52 pm (Local)
Closes in 1h 8m
London
5:52 am (Local)
Opens in 2h 8m
New York
12:52 am (Local)
Opens in 8h 38m

Kraft Heinz Co live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.19Vid.: 0.21
Ticker (Indikatorius)#KraftHeinz
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Prekiaukite #KraftHeinz akcijų CFD su „FxPro“.

„FxPro“ siūlo #KraftHeinz ir 155+ kitų JAV, JK, Prancūzijos ir Vokietijos bendrovių akcijų CFD. Akcijų CFD galima prekiauti „FxPro MT4“ platformoje. Priklausomai nuo paskyros tipo, galima rinktis „Instant“ arba „Market“ vykdymą, fiksuotus arba plaukiojančius spredus. Pasirinkę prekybą akcijų CFD su „FxPro“, gausite naudos iš nedidelių spredų ir greito pavedimų vykdymo. Be to, prekybai akcijų CFD su „FxPro“ netaikomi komisiniai mokesčiai.

Jei turite kokių nors klausimų dėl prekybos „Kraft“ ar bet kurios kitos bendrovės akcijomis, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba.

Gauti #KraftHeinz prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart