info
Investuokite atsakingai. riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionInvestuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

IBM Corporation share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
13:42 (Local)
Closes in 2h 30m
Tokyo
12:42 (Local)
Closes in 2h 18m
London
04:42 (Local)
Opens in 3h 18m
New York
23:42 (Local)
Opens in 9h 48m

IBM Corporation live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.19Vid.: 0.31
Ticker (Indikatorius)#IBM
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę investuoti į informacinių technologijų milžinę IBM. 1910 m. įkurta IBM gali pasigirti ilgiau nei šimtmetį besitęsiančia sėkmės istorija. Šiandien ji yra kompiuterių, programinės ir techninės įrangos rinkų lyderė, siūlanti IT produktus ir paslaugas visame pasaulyje. Įmonė, kuri teikia įvairias paslaugas ir produktus - nuo užsakomųjų paslaugų iki analitinių sistemų, programų valdymo, priežiūros ir informacijos valdymo programinės įrangos, investuotojams siūlo verslumo dvasią ir stabilumą, kurį užtikrina skirtingi interesai ir patikima stabilaus pelno istorija. Prekiaukite IBM akcijomis su „FxPro“.

Gauti #IBM prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart