info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 74.02% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 77.37% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Harley-Davidson Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
07:51 (Local)
Opens in 1h 59m
Tokyo
06:51 (Local)
Opens in 2h 9m
London
22:51 (Local)
Opens in 9h 9m
New York
17:51 (Local)
Opens in 15h 39m

Harley-Davidson Inc live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.29Vid.: 0.30
Ticker (Indikatorius)#HarleyDav
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis1 share
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę investuoti į motociklų rinkos lyderę „Harley Davidson“. 1903 m. įkurta „Harley Davidson“ mėgaujasi ilgesne nei 100 metų sėkmės istorija. Ji sukėlė tikrą revoliuciją motociklų pramonėje ir taip sau užsigarantavo vietą visuomenės pasąmonėje. Ši įmonė, kuri gali pasigirti neprilygstamais solidžių pajamų duomenimis, gali būti puikus jūsų finansinio krepšelio papildymas. Imkitės veiksmų šiandien: prekiaukite „Harley Davidson“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #HarleyDav prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart