info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.58% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.52% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Walt Disney Co share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
10:57 pm (Local)
Opens in 10h 53m
Tokyo
8:57 pm (Local)
Opens in 12h 3m
London
11:57 am (Local)
Closes in 4h 33m
New York
6:57 am (Local)
Opens in 2h 33m

Walt Disney Co live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.47Vid.: 0.51
Ticker (Indikatorius)#Disney
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ komanda siūlo galimybę investuoti į stambiausią žiniasklaidos ir pramogų bendrovę pasaulyje - „Disney“. Tai vienas labiausiai atpažįstamų 21-ojo amžiaus vardų, todėl neturėtų stebinti tai, jog ši bendrovė daro milžinišką įtaka visame pasaulyje. Šis prekės ženklas valdo žiniasklaidos tinklus, parkus ir kurortus, filmavimo studijas ir gamybos įrenginius visoje planetoje, taip pat visame pasaulyje puikiai žinomus filmus, programas ir personažus. Jei ketinate investuoti į beveik šimtą metų sėkmingai veikiančią įmonę, tada „Disney“ gali būti idealus pasirinkimas. Prekiaukite „Disney“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Disney prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart