info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Bayer AG share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
4:12 am (Local)
Opens in 5h 38m
Tokyo
3:12 am (Local)
Opens in 5h 48m
London
7:12 pm (Local)
Opens in 12h 48m
New York
2:12 pm (Local)
Closes in 1h 48m

Bayer AG live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.15Vid.: 0.20
Ticker (Indikatorius)#Bayer
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.05 EUR
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.05 EUR
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę investuoti į „Bayer AG NA“. 1863 m. įkurta „Bayer AG NA“ - tai bendrovė, išplėtusi savo interesus įvairiose srityse: nuo sveikatos priežiūros iki žemės ūkio produktų ir aukštųjų technologijų polimerinių medžiagų. Bendrovė prekiauja visame pasaulyje, kurdama ir parduodama pelningą produktų asortimentą įvairiuose sektoriuose. Protingai valdoma ir labai versli, ši bendrovė suteikia investuotojams galimybę investuoti į įvairių sektorių įmones. Pridėkite ją prie savo finansinio portfelio šiandien: prekiaukite „Bayer AG NA“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Bayer prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart