info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 76.14% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.83% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

BAE Systems PLC share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
8:10 am (Local)
Opens in 1h 40m
Tokyo
6:10 am (Local)
Opens in 2h 50m
London
9:10 pm (Local)
Opens in 10h 50m
New York
4:10 pm (Local)
Opens in 17h 20m

BAE Systems PLC live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.12Vid.: 0.15
Ticker (Indikatorius)#BAESystems
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.005 GBP
Minimalus kontrakto dydis1 share
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.005 GBP
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo verslo klientams siūlo galimybę investuoti į aviacijos rinkos lyderę „BAE Systems“. 1979 m. įsteigta bendrovė „BAE Systems“ yra pagrindinė gynybos mechanizmų, aviacijos ir kosmoso naujovių bei saugumo įrangos tiekėja visame pasaulyje. Ji projektuoja ir gamina elektro optinius jutiklius karinėms ryšio sistemoms, programinę įrangą ir karinį transportą. Įsikūrusi Londone, ji investuotojams siūlo solidžią veiklos istoriją, įgimtą supratimą apie šį sektorių ir patikimų verslo sprendimų istoriją. Prekiaukite „BAE Systems“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #BAESystems prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart