info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 76.14% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.83% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

Amazon.com Inc share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
2:27 am (Local)
Opens in 7h 23m
Tokyo
1:27 am (Local)
Opens in 7h 33m
London
5:27 pm (Local)
Opens in 14h 33m
New York
12:27 pm (Local)
Closes in 3h 33m

Amazon.com Inc live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 1.65Vid.: 2.42
Ticker (Indikatorius)#Amazon
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis1 share
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ siūlo galimybę prekiauti tarptautinės mažmeninės prekybos milžinės „Amazon.com“ akcijomis. „Amazon“ buvo įkurta 1994 m., o dabar bendrovė veikia pasauliniu mastu iš savo Sietle įsikūrusios būstinės. „Amazon“, kaip mažmeninės prekybos internetu lyderė, yra idealus jūsų akcijų portfelio papildymas. Būkite vieno didžiausių internetinių vardų dalimi: prekiaukite „Amazon“ akcijomis su „FxPro“.

Gauti #Amazon prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart