info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

3M Co share price

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
10:51 pm (Local)
Opens in 10h 59m
Tokyo
9:51 pm (Local)
Opens in 11h 9m
London
1:51 pm (Local)
Closes in 2h 39m
New York
8:51 am (Local)
Opens in 0h 39m

3M Co live chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.28Vid.: 0.44
Ticker (Indikatorius)#3M
1 akcijai panaudota marža4.0% (more info)
Limit ir stop lygiai0.04
1 tick vertė vienai akcijai0.01 USD
Minimalus kontrakto dydis10 shares
Kontraktui panaudota marža 0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KomisiniaiNo
Minimalus kainos svyravimas0.01 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1 share
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Maksimalus sandorio dydis1000
Maksimali pozicija už vieną akciją, USD (taikoma vienai sąskaitai)100 000

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

* Tik jei maržos lygis > 100 %

„FxPro“ savo klientams siūlo galimybę įsigyti technologinės rinkos lyderės 3M akcijų. 3M, pramonės šakų lyderė visame pasaulyje, prisidėjo prie įvairių sričių, tokių kaip keramika, komercinė grafika, medicininė ir chirurginė įranga, bei maisto gamyba. 1902 m. įkurta įmonė investuotojams siūlo stabilumą ir galimybę tapti sėkmingos istorijos, kuri tęsiasi daugiau kaip šimtą metų, dalimi. Prekiaukite 3M akcijomis su „FxPro“.

Gauti #3M prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart