Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 84.60% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.

Wheat futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 679.25MT5 kintantis spredasAuk┼íta: 704.50
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
07:39 (Local)
Opens in 2h 11m
Tokyo
05:39 (Local)
Opens in 3h 21m
London
20:39 (Local)
Opens in 11h 21m
New York
16:39 (Local)
Opens in 16h 51m

Wheat futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Kvie─Źiai yra vienas svarbiausi┼│ ┼żem─Śs ┼źkio produkt┼│ pasaulyje. J┼│ pagrindiniai tiek─Śjai - ES, JAV, Kinija, Rusija ir Indija. Istori┼íkai pasteb─Śta didel─Ś kintamumo ─»taka kvie─Źi┼│ kainoms, nes j┼│ produkcija priklauso nuo oro s─ůlyg┼│.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 150.00Vid.: 185.25
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimalus kainos svyravimas0.25
1 loto dydis50 bushels
1 tick vert─Ś12.5 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai100

Wheat Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Wheat_Z2228/08/202227/11/202229/11/2022
March 2023#Wheat_H2328/11/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Wheat_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Wheat_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
September 2023#Wheat_U2328/06/202329/08/202331/08/2023
December 2023#Wheat_Z2329/08/202328/11/202330/11/2023

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

Pateikti spredai atspindi laiko svertin─» vidurk─» nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors ÔÇ×FxProÔÇť stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai tur─Śt┼│ atkreipti d─Śmes─», kad jie gali skirtis, ir yra jautr┼źs pagrindin─Śms rinkos s─ůlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbi┼│ naujien┼│ prane┼íimus m┼źs┼│ ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.