info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 74.02% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 77.37% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

US Dollar Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
17:49 (Local)
Opens in 64h 1m
Tokyo
16:49 (Local)
Opens in 64h 11m
London
08:49 (Local)
Closes in 7h 41m
New York
03:49 (Local)
Opens in 5h 41m

US Dollar Index futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

JAV dolerio indeksas parodo JAV dolerio kursą pagrindinių valiutų krepšelio atžvilgiu.

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.006Vid.: 0.016
Minimalus kainos svyravimas0.005
1 loto dydis$1,000 x Index USD
1 tick vertė5.00 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
1 lotui panaudota marža **2.00%
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Limit ir stop lygiai0.03

US Dollar Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#US$idx_H2012/12/201912/03/202016/03/2020
June 2020#US$idx_M2012/03/202011/06/202015/06/2020
September 2020#US$idx_U2011/06/202010/09/202014/09/2020
December 2020#US$idx_Z2010/09/202010/12/202014/12/2020
March 2021#US$idx_H2110/12/202011/03/202115/03/2021
June 2021#US$idx_M2111/03/202110/06/202114/06/2021
September 2021#US$idx_U2110/06/202109/09/202113/09/2021
December 2021#US$idx_Z2109/09/202109/12/202113/12/2021

Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between 10:00 PM - 01:00 AM UK time
Closing Time of a Contract At Expiration Date: 03:15 PM UK time

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Marža taikoma iki 50 lotų sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandorių svertų informacijos skiltyje

Gauti #US$idx prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart