Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

Nasdaq 100 futures

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 11493.00MT5 kintantis spredasAukšta: 11515.50
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
11:17 (Local)
Closes in 4h 55m
Tokyo
09:17 (Local)
Closes in 5h 43m
London
00:17 (Local)
Opens in 7h 43m
New York
19:17 (Local)
Opens in 14h 13m

Nasdaq 100 futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

NASDAQ 100 indeksą sudaro 100 didžiausių nefinansinių įmonių, kotiruojamų platesnėje NASDAQ rinkoje, išleisti 107 nuosavybės vertybiniai popieriai. Indeksas yra pakeistas taip, kad sumažintų įtaką, kurią didesnės įmonės gali daryti bendram indeksui.

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 175.00Vid.: 290.66
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalus kainos svyravimas0.25
1 loto dydis20 Index
1 tick vertė5 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
1 lotui panaudota marža **2.00%
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Limit ir stop lygiai75

Nasdaq 100 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#US100_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#US100_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#US100_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#US100_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#US100_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Marža taikoma iki 50 lotų sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandorių svertų informacijos skiltyje

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.