info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 79.58% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.52% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

US Sugar No.11 futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
Žema: 0.00MT4 kintantis spredasAukšta: 0.00
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
2:37 pm (Local)
Opens in 43h 13m
Tokyo
12:37 pm (Local)
Opens in 44h 23m
London
3:37 am (Local)
Opens in 52h 23m
New York
11:37 pm (Local)
Opens in 57h 53m

US Sugar No.11 futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Pasaulinė cukraus rinka yra milžiniška, o „Sugar No. 11“ kontraktas - pasaulinis standartinis kontraktas dėl žaliavinio cukraus prekybos. Didžiausia cukraus gamintoja ir eksportuotoja yra Brazilija.

Prekybos sąlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Neatidėliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.04Vid.: 0.03
Minimalus kainos svyravimas0.01
1 loto dydis112,000 LB
1 tick vertė11.20
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį0.01 lot
1 lotui panaudota marža **2.00%
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0
Limit ir stop lygiai0.08

US Sugar No.11 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Sugar_H2026/09/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Sugar_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Sugar_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
October 2020#Sugar_V2026/06/202028/09/202030/09/2020
March 2021#Sugar_H2128/09/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Sugar_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Sugar_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
October 2021#Sugar_V2128/06/202128/09/202130/09/2021

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 08:30 AM - 06:00 PM
Closes daily between (06:00 PM - 08:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:06:00 PM UK Time

* Tik jei maržos lygis > 100 %

** Marža taikoma iki 50 lotų sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandorių svertų informacijos skiltyje

Gauti #Sugar prekybos idėjų

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auksą / naftą
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
Užsiregistruoti dabar
Chart