Soybean futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
15:34 (Local)
Closes in 0h 38m
Tokyo
14:34 (Local)
Closes in 0h 26m
London
06:34 (Local)
Opens in 1h 26m
New York
01:34 (Local)
Opens in 7h 56m

Soybean futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Did┼żiausi pasaulyje sojos pupeli┼│ gamintojai yra Jungtin─Śs Valstijos, Brazilija, Paragvajus ir Argentina, o du did┼żiausi importuotojai - Kinija ir Europos S─ůjunga. Daugelis investuotoj┼│ pasinaudoja dideliu sojos pupeli┼│ ateities sandori┼│ likvidumu.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 1.27Vid.: 1.83
Minimalus kainos svyravimas0.25
1 loto dydis5,000 Bushels
1 tick vert─Ś12.5 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai1.00

Soybean Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#SBean_H2027/12/201926/02/202028/02/2020
May 2020#SBean_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#SBean_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
August 2020#SBean_Q2026/06/202029/07/202031/07/2020
September 2020#SBean_U2029/07/202027/08/202031/08/2020
November 2020#SBean_X2027/08/202028/10/202030/10/2020
January 2021#SBean_F2128/10/202028/12/202030/12/2020
March 2021#SBean_H2128/12/202024/02/202126/02/2021
May 2021#SBean_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#SBean_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
August 2021#SBean_Q2128/06/202128/07/202130/07/2021
September 2021#SBean_U2128/07/202127/08/202131/08/2021
November 2021#SBean_X2127/08/202127/10/202129/10/2021
Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje