Natural Gas futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
12:28 (Local)
Closes in 3h 44m
Tokyo
11:28 (Local)
Closes in 3h 32m
London
03:28 (Local)
Opens in 4h 32m
New York
22:28 (Local)
Opens in 11h 2m

Natural Gas futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

JAV gamtin─Śs dujos yra labai populiarios investuotoj┼│ tarpe. Tai antra pagal apyvart─ů fizini┼│ ┼żaliav┼│ ateities kontrakt┼│ rinka.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.007Vid.: 0.008
Minimalus kainos svyravimas0.001
1 loto dydis10,000 MMBtu
1 tick vert─Ś10 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **1.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiaispread

Natural Gas Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
January 2020#NGas_F2022/11/201924/12/201927/12/2019
February 2020#NGas_G2024/12/201927/01/202029/01/2020
March 2020#NGas_H2027/01/202024/02/202026/02/2020
April 2020#NGas_J2024/02/202025/03/202027/03/2020
May 2020#NGas_K2025/03/202024/04/202028/04/2020
June 2020#NGas_M2024/04/202025/05/202027/05/2020
July 2020#NGas_N2025/05/202024/06/202026/06/2020
August 2020#NGas_Q2024/06/202027/07/202029/07/2020
September 2020#NGas_U2027/07/202025/08/202027/08/2020
October 2020#NGas_V2025/08/202024/09/202028/09/2020
November 2020#NGas_X2024/09/202026/10/202028/10/2020
December 2020#NGas_Z2026/10/202023/11/202025/11/2020
January 2021#NGas_F2123/11/202023/12/202029/12/2020
February 2021#NGas_G2123/12/202025/01/202127/01/2021
March 2021#NGas_H2125/01/202122/02/202124/02/2021
April 2021#NGas_J2122/02/202125/03/202129/03/2021
May 2021#NGas_K2125/03/202126/04/202128/04/2021
June 2021#NGas_M2126/04/202124/05/202126/05/2021
July 2021#NGas_N2124/05/202124/06/202128/06/2021
August 2021#NGas_Q2124/06/202126/07/202128/07/2021
September 2021#NGas_U2126/07/202125/08/202127/08/2021
October 2021#NGas_V2125/08/202124/09/202128/09/2021
November 2021#NGas_X2124/09/202125/10/202127/10/2021
December 2021#NGas_Z2125/10/202123/11/202126/11/2021
Prekybos laikas (JK laiku) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
Closes daily between (10:00 PM - 11:00 PM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:30 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje