DAX Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
14:41 (Local)
Closes in 1h 31m
Tokyo
13:41 (Local)
Closes in 1h 19m
London
05:41 (Local)
Opens in 2h 19m
New York
00:41 (Local)
Opens in 8h 49m

DAX Index futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×Germany 30ÔÇť arba DAX - Vokietijos palyginamasis akcij┼│ rinkos orientacinis indeksas, apskai─Źiuojamas ─»vertinus 30-ies did┼żiausi┼│ ─»moni┼│, kuri┼│ akcijomis yra prekiaujama Frankfurto akcij┼│ bir┼żoje, akcij┼│ kainas. ─« indeks─ů ─»traukiamos ─»mon─Śs yra atrenkamos pagal sandori┼│ portfelio dyd─» ir rinkos kapitalizacij─ů.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 3.10Vid.: 4.54
Minimalus kainos svyravimas0.5
1 loto dydisEUR 25 x Dax Index
1 tick vert─ŚEUR 12.50
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiaispread

DAX Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#GER30_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#GER30_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#GER30_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#GER30_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#GER30_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#GER30_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#GER30_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#GER30_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:12:00 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje