info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 78.90% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť yra sud─Śtingos finansin─Śs priemon─Śs, tod─Śl yra didel─Ś rizika greitai prarasti pinigus d─Śl sverto. 80.59% ma┼żmenini┼│ investuotoj┼│ patyr─Ś nuostoli┼│ prekiaudami CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť su ┼íiuo tiek─Śju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir ÔÇ×Spread BettingÔÇť veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinig┼│.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didel─Ö rizik─ů.

EURO STOXX 50 Index futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
7:57 am (Local)
Opens in 25h 53m
Tokyo
6:57 am (Local)
Opens in 26h 3m
London
10:57 pm (Local)
Opens in 33h 3m
New York
5:57 pm (Local)
Opens in 39h 33m

EURO STOXX 50 Index futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

ÔÇ×Euro Stoxx 50ÔÇť - akcij┼│ indeksas, apskai─Źiuojamas ─»vertinus 50ÔÇôies did┼żiausi┼│ ─»moni┼│, veikian─Źi┼│ euro zonoje, akcij┼│ kainas.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 1.00Vid.: 2.15
Minimalus kainos svyravimas1
1 loto dydisEUR 10 x Euro Stoxx 50
1 tick vert─Ś10 EUR
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiaispread

EURO STOXX 50 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#EUR50_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#EUR50_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#EUR50_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#EUR50_Z918/09/201918/12/201920/12/2019
March 2020#EUR50_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#EUR50_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#EUR50_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#EUR50_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday: 01:30 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 01:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:11:00 AM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje

Gauti #EUR50 prekybos id─Śj┼│

Gauti kasdienius prekybos signalus apie:
  • Akcijas / indeksus
  • Forex
  • Auks─ů / naft─ů
Trading CentralDuomenis teikia
TradingCentral
U┼żsiregistruoti dabar
Chart