US Cotton No.2 futures

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
04:28 (Local)
Opens in 5h 22m
Tokyo
03:28 (Local)
Opens in 5h 32m
London
19:28 (Local)
Opens in 12h 32m
New York
14:28 (Local)
Closes in 1h 32m

US Cotton No.2 futures chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Kinija, Indija ir Jungtin─Śs Valstijos - trys did┼żiausi medviln─Śs gamintojai pasaulyje. Nors medviln─Ś n─Śra tokia populiari, kaip kiti produktai, ji vis dar yra likvidi prek─Ś, kuriai pirmenyb─Ö teikia daugelis investuotoj┼│.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
MT4
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Neatid─Śliotinas vykdymas
Rinkos vykdymas
MT4Kintantys spredai
Min.: 0.32Vid.: 0.40
Minimalus kainos svyravimas0.01
1 loto dydis50,000 LB
1 tick vert─Ś5.00 USD
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
1 lotui panaudota mar┼ża **2.00%
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti ÔÇ×lockÔÇť pozicij─ů *0
Limit ir stop lygiai0.1

US Cotton No.2 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Cotton_H2020/11/201920/02/202024/02/2020
May 2020#Cotton_K2020/02/202022/04/202024/04/2020
July 2020#Cotton_N2022/04/202022/06/202024/06/2020
October 2020#Cotton_V2022/06/202022/09/202024/09/2020
December 2020#Cotton_Z2022/09/202019/11/202023/11/2020
March 2021#Cotton_H2119/11/202018/02/202122/02/2021
May 2021#Cotton_K2118/02/202122/04/202126/04/2021
July 2021#Cotton_N2122/04/202122/06/202124/06/2021
October 2021#Cotton_V2122/06/202122/09/202124/09/2021
December 2021#Cotton_Z2122/09/202119/11/202123/11/2021
Prekybos laikas (JK laiku) Monday - Friday 02:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (07:20 PM - 02:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

** Mar┼ża taikoma iki 50 lot┼│ sandoriams. Daugiau informacijos apie didesnes apimtis rasite ateities sandori┼│ svert┼│ informacijos skiltyje