Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 84.69% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.

EURRUB - Euro / Russian Ruble

Current value in real time on the crypto market for investing

Swap Short: -260.3304 PointsSwap Long: -572.3076 Points
Žema: 63.4100MT5 kintantis spredasAukšta: 65.6787
Pasaulinių vertybinių popierių biržų seansai
Sydney
13:33 (Local)
Opens in 44h 17m
Tokyo
11:33 (Local)
Opens in 45h 27m
London
02:33 (Local)
Opens in 53h 27m
New York
21:33 (Local)
Opens in 59h 57m

EURRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ankstesni rezultatai nėra būsimų rezultatų garantija ar ateities prognozė.

Prekybos sąlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Įsakymų vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderSpredas + 0.35$ už 10K
Min.: 4,000.00Vid.: 13,811.74
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit ir stop lygiai0 points
Panaudota marža (sverto koeficientas 1:100) JAV doleriais1000 RUB X USDRUB Rate
Minimalus kontrakto dydis1000 EUR (0.01 lots)
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dydį1000 EUR
Maržos reikalavimai norint atidaryti „lock“ poziciją *0

* Tik jei maržos lygis > 100 %

Pateikti spredai atspindi laiko svertinį vidurkį nuo 09:00 iki 21:00 val. (GMT), 01/04/2020 - 30/06/2020. Nors „FxPro“ stengiasi teikti konkurencingus spredus visomis prekybos valandomis, klientai turėtų atkreipti dėmesį, kad jie gali skirtis, ir yra jautrūs pagrindinėms rinkos sąlygoms. Pirmiau pateikta informacija pateikiama tik orientaciniais tikslais. Klientams patariama patikrinti svarbių naujienų pranešimus mūsų ekonominiame kalendoriuje, kuris, be kita ko, gali padidinti spredus.

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi įprastomis prekybos sąlygomis. „FxPro“ turi teisę pakeisti anksčiau nurodytus spredus pagal rinkos sąlygas, kaip nurodyta „Įmonės terminuose ir sąlygose“.

EUR/RUB valiutų pora daugiausiai dėmesio skiria santykiams tarp dviejų didžiausių ir įtakingiausių ekonomikų Europoje - Euro zonos ir Rusijos. Koreliaciją tarp jų dažnai sunku prognozuoti, nes nors šių dviejų ekonomikų finansiniams rodikliams įtakos turi daug bendrų veiksnių, yra ir daugybė skirtingų aplinkybių, turinčių poveikį susijusioms šalims. Šia pora yra plačiai prekiaujama daugelyje Europos šalių ir ji gali būti ypatingai naudingu įrankiu diversifikacijai.

Kad pridėtumėte šia porą prie savo portfelio, susisiekite su „FxPro“ šiandien.