XMRUSD - Monero / US Dollar

Swap Short: 0 PointsSwap Long: 0 Points
┼Żema: 0.00MT4 kintantis spredasAuk┼íta: 0.00
Pasaulini┼│ vertybini┼│ popieri┼│ bir┼ż┼│ seansai
Sydney
08:05 (Local)
Opens in 1h 45m
Tokyo
07:05 (Local)
Opens in 1h 55m
London
23:05 (Local)
Opens in 8h 55m
New York
18:05 (Local)
Opens in 15h 25m

XMR USD Trading Chart

D1
W1
M1
Ankstesni rezultatai n─Śra b┼źsim┼│ rezultat┼│ garantija ar ateities prognoz─Ś.

Prekybos s─ůlygos

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
─«sakym┼│ vykdymas
Rinkos vykdymas
Rinkos vykdymas
cTraderKintantys spredai
Min.: 0.40 USDVid.: 0.57 USD
cTrader Limit ir Stop lygiai0
1 tick vert─Ś0.01
Apsikeitimo sandoriai (ilgos ir trumpos pozicijos) per metus-20.00 %
Minimalus kontrakto dydis0.01 lot
MT4 / MT5 / Ctrader 1 loto dydis100 XMR
1 punkto vert─Ś u┼ż 1 lot─ů USD1 USD
Minimalus slenkstis norint padidinti kontrakto dyd─»0.01 lot
Mar┼żos reikalavimai norint atidaryti lock pozicij─ů*0
SvertasFxPro GM Limited
1:20

FxPro UK Limited
(Professional clients only)
1:20

FxPro Financial Services
(Retail Clients)
1:2

FxPro Financial Services
(Professional clients)
1:20
Maksimali pozicija (angl. Max Exposure)1,000,000 USD in Volume
Vykdymo re┼żimasMarket (irrelevant of platform or Account type)
Prekybos valandos24/5
Prekybos laikas (JK laiku) 10:00 PM Sunday - 10:00 PM Friday

* Tik jei mar┼żos lygis > 100 %

1: prieinama FxPro Financial Services Limited ir FxPro Global Markets Limited klientams.

Trading CFDs on Cryptocurrencies is not available to retail clients of FxPro UK Ltd

Pirmiau nurodyti spredai yra taikomi ─»prastomis prekybos s─ůlygomis. ÔÇ×FxProÔÇť turi teis─Ö pakeisti anks─Źiau nurodytus spredus pagal rinkos s─ůlygas, kaip nurodyta ÔÇ×─«mon─Śs terminuose ir s─ůlygoseÔÇť.