info
Investuokite atsakingai. Investuokite atsakingai.Investuokite atsakingai.CFD yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 78.90% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.CFD ir „Spread Betting“ yra sudėtingos finansinės priemonės, todėl yra didelė rizika greitai prarasti pinigus dėl sverto. 80.59% mažmeninių investuotojų patyrė nuostolių prekiaudami CFD ir „Spread Betting“ su šiuo tiekėju. Apsvarstykite, ar tikrai suprantate, kaip CFD ir „Spread Betting“ veikia ir, ar galite sau leisti prarasti pinigų.
Investuokite atsakingai: Prekyba CFD kelia didelę riziką.

„FxPro“ skelbia apie 4 naujų finansinių priemonių paleidimą

Kadangi esame įsipareigoję klientams teikti platų finansinių priemonių asortimentą, džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2010 m. lapkričio 1 d. mūsų platformoje bus prieinami keturi papildomi finansiniai produktai:

• USD / TRY
  • EUR / TRY
  • GOLD / EURO
  • SILVER / EURO
„Mes tikime, kad [šie papildomi finansiniai produktai] leis mūsų esamiems ir būsimiems klientams dar labiau diversifikuoti savo prekybos veiklą ir patenkinti jų investavimo tikslus“, sako Panayiotis Xydas, „FxPro“ generalinis direktorius.

Faktas, kad tiek USD / TRY, tiek EUR / TRY valiutų porų populiarumas išaugo, nes tarp Europos ir JAV su Turkija vykdoma daugiau finansinių operacijų. Šių valiutų porų likvidumas padidėjo padidėjus finansinių sandorių su Turkija skaičiui. USD / TRY ir EUR / TRY padidins mūsų besivystančių rinkų valiutų porų asortimentą, o tai leis mūsų klientams lengviau pasiekti Eurazijos regioną.

Prekyba GOLD / EURO (auksas / eurai) ir SILVER / EURO (sidabras / eurai) suteiks alternatyvą klientams, norintiems prekiauti metalais, tačiau tuo pačiu metu sumažins jų poziciją JAV doleriais, kurie yra pagrindinė visų metalų valiuta. Esant dabartinei finansų krizei, euro populiarumas taip pat auga.

Mūsų klientų aptarnavimo skyrius jums padės, jei jums reikia papildomos informacijos, susijusios su šiuo pranešimu. Nedvejodami susisiekite su mumis bet kada - 24 valandas per parą ir septynias dienas per savaitę, pasinaudoję pagalba gyvai, atskambinimo paslauga, elektroniniu paštu arba nemokamu telefonu.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu