MetaTrader 5 trading platform

Išlaikydama savo pirmtakei būdingą įspūdingą reputaciją, „FxPro MT5“ prekybos platforma suteikia viską, ko reikia prekybai finansų rinkose. „MT5“ lengva naudotis. Be to, ją galima visiškai pritaikyti pagal savo prekybos stilių.

Atidaryti sąskaitą

2015 m. ir 2016 m. „UK Forex“ apdovanojimuose „FxPro“ du kartus buvo pripažintas „Geriausiu MT5 brokeriu“. Atsisiųskite „MT5“ staliniam kompiuteriui skirtą platformą arba prekiaukite „MT5“ platformoje bet kur ir bet kada su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais.

Pagrindinės savybės

The MetaTrader 5 is a powerful web-based platform that grants you access to the global markets without the need to download or install any software.

MT5 allows you to chart assets at 21 different time frames and gives you the ability to have up to 100 charts open at any given time.

Compare the features and functionalities of our trading platforms: MT4, MT5 and cTrader. Platform Comparison table


Still have a question about MetaTrader 5?
Contact our Customer Support

MetaTrader 5 Desktop & Web

MetaTrader 5 - tai „viskas viename“ platforma, suteikianti viską, ko reikia prekybai pasaulio finansų rinkose. FxPro MT5 prekybos platforma paprasta naudotis. Be to, ją galima visiškai pritaikyti pagal savo prekybos stilių.

MetaTrader 5 for Mobile

Idealiai tinka nuolat keliaujantiems prekybininkams. „MT5“ mobili platforma pateikia naujus įsakymų tipus ir išsamią informaciją apie rinkos gylį tiesiai į jūsų mobilųjį įrenginį. Tinka „iOS“ ir „Android“.